Εναλλακτικές Λύσεις Για Το Σεξ Μετά Το Γήρας

Καθώς γερνάτε, για διάφορους λόγους, όπως η μείωση του επιπέδου των ορμονών, η φυσική κατάσταση και ο τρόπος ζωής, η λίμπιντο και η σεξουαλική σας ικανότητα αρχίζουν να μειώνονται.

Εναλλακτικές Λύσεις Για Το Σεξ Μετά Το Γήρας

Παρά τις αντικειμενικές καταστάσεις, υπάρχουν λόγοι για να μην έχετε κατάθλιψη. Πολλές έρευνες και μελέτες σχετικά με τη σεξουαλική συμπεριφορά και τη σχέση αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι που γερνούν μπορούν επίσης να απολαμβάνουν ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Όλα εξαρτώνται από την προθυμία σας και από το πόσο στενή και καλή είναι η σχέση σας με τον σύντροφό σας. Πρέπει να γνωρίζετε το γεγονός που δηλώνουν οι έρευνες, ότι οι περισσότερες γυναίκες που έχουν συντρόφους που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία θέλουν οι σύζυγοί τους να αναζητήσουν θεραπεία για τη σεξουαλική λειτουργικότητα.

Η καμπυλότητα του πέους είναι μια κοινή πάθηση που επηρεάζει πολλούς άνδρες. Μπορεί να προκαλέσει πόνο και ενόχληση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, καθώς και μια αισθητικά δυσάρεστη εμφάνιση. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές διαφορετικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ισιώσετε την καμπυλότητα του πέους σας.

Υπάρχουν αρκετές πόρτες ανοιχτές για εσάς, αν, πράγματι, επιθυμείτε να συνεχίσετε το σεξ μετά τη γήρανση.

  • Επισκεφθείτε έναν γιατρό εάν αντιμετωπίζετε στυτική δυσλειτουργία ή χαμηλή σεξουαλική ορμή.
  • Υποβληθείτε σε έναν λεπτομερή σωματικό έλεγχο, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την υποκείμενη αιτία που κρύβεται πίσω από τα προβλήματα στύσης.
  • Εξερευνήστε εναλλακτικούς τρόπους για να κάνετε έρωτα. Με την ηλικία, μπορεί να δυσκολεύεστε να έχετε μια πολύ δυνατή στύση, η οποία, όπως νομίζετε, είναι σημαντική για το σεξ. Η οικειότητα γίνεται πιο αισθησιακή από το σεξ καθώς μεγαλώνετε. Απολαύστε λοιπόν την οικειότητα και δώστε έμφαση σε αυτήν.
  • Πρέπει να αναγνωρίσετε το σεξ από μια νέα αντίληψη, αποδεχόμενοι ότι τα πράγματα αλλάζουν με την ηλικία. Το άγριο σεξ μπορεί να αντικατασταθεί από τον ρομαντισμό.
  • Συζητήστε τις αλλαγμένες σεξουαλικές σας επιθυμίες με τον σύντροφό σας και ρωτήστε για τις δικές του επιθυμίες. Προσπαθήστε να εκπληρώσετε ο ένας τις φαντασιώσεις του άλλου.
  • Υπάρχουν διαθέσιμα επιτυχημένα φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία, τα οποία μπορεί να λειτουργήσουν για τους διαβητικούς και τους καρδιοπαθείς. Οι αναστολείς PDE5 μπορούν να κάνουν την καλύτερη βοήθεια για να λύσουν τα αρτηριακά προβλήματα και να δώσουν πίσω τη σεξουαλική σας αυτοπεποίθηση.
  • Μετά από μια μακρά περίοδο στυτικής δυσλειτουργίας, ξεκινήστε με φιλιά και αγκαλιές για να επιστρέψετε στη συνήθεια να είστε στοργικοί μεταξύ σας.
  • Όταν αποφασίσετε να ξεκινήσετε τον έρωτα, μην πέσετε αμέσως στο σεξ, ξεκινήστε με χάδια.
  • Ξεχάστε το σωστό είδος σεξ, μάλλον φροντίστε να το απολαύσετε και να χαλαρώσετε ενώ κάνετε έρωτα.
  • Αφήστε το άγχος να φύγει. Μάθετε τεχνικές χαλάρωσης όπως βαθιές αναπνοές, ασκήσεις και μουσική και μασάζ κ.λπ.

Το μάντρα της διατήρησης της αγάπης και του πάθους στη ζωή είναι η διατήρηση της κατανόησης και της οικειότητας στη σχέση. Η ενηλικίωση είναι μια διαδικασία που ξεκινά από τη στιγμή που γεννιέστε.

Είναι η απόλυτη αλήθεια της ζωής και θα πρέπει να την αποδεχτούμε με χάρη γιατί όλοι μας πρέπει να περάσουμε από τη διαδικασία της γήρανσης. Αν όμως σταματήσετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας, κάνετε κάτι που δεν θα βλάψει κανέναν άλλον παρά μόνο εσάς.

Γιατί να το κάνετε αυτό όταν έχετε λύσεις στα χέρια σας; Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές και απολαύστε τη σεξουαλικότητα και το πάθος για όλη σας τη ζωή.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top