Πώς Να Ισιώσετε Μια Καμπυλότητα Του Πέους

Η καμπυλότητα του πέους είναι ένα από εκείνα τα δυσάρεστα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους άνδρες, τους γεμίζουν με άγχος και τους στερούν την ψυχική τους ηρεμία.

Πώς Να Ισιώσετε Μια Καμπυλότητα Του Πέους

Μια ορατή καμπύλη στο πέος είναι βέβαιο ότι θα κάνει κάθε άνδρα λιγότερο πρόθυμο να κατεβάσει το παντελόνι του μπροστά σε μια κυρία. Κι αν αρχίσει να γελάει; Τι θα συμβεί αν αυτή αντιδράσει σε αυτό;

Σε κανέναν δεν αρέσει να τον βλέπουν σαν φρικιό ή σαν κάτι για το οποίο πρέπει να γελάσουν. Παρόλο που ο εν λόγω άνδρας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για αυτό το πρόβλημα, οι άλλοι δεν μπορούν παρά να το δουν ως αποτυχία ή ως αμφίβολο σωματικό χαρακτηριστικό.

Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι άνδρες είναι πραγματικά περήφανοι για την ιδιαίτερη εμφάνισή τους. Ένα κυρτό πέος χρησιμεύει για να υπογραμμίσει μια επαναστατική ή παράξενη προσωπικότητα που αρνείται να υποκύψει στην παράδοση.

Επιπλέον, ένα κυρτό πέος μπορεί να είναι πολύ επιθυμητό και για τις γυναίκες, επειδή η καμπύλη επιτρέπει στην κεφαλή του πέους να τρίβεται σε περιοχές που κανονικά δεν αγγίζει ένα ίσιο πέος. Έτσι, μπορεί να ειπωθεί ότι ένα ιδιαίτερο πέος δεν θεωρείται μειονέκτημα σε ορισμένους κύκλους. Ωστόσο, θα πρέπει κανείς να ζυγίσει προσεκτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός κυρτού πέους, επειδή οι περισσότερες γυναίκες εξακολουθούν να προτιμούν ένα ίσιο, κανονικής εμφάνισης πέος από ένα κυρτό.

Η Φυσική Ανάπτυξη Και Η Νόσος Peyronie

Οι καμπυλότητες προκαλούνται είτε από τη φυσική ανάπτυξη του πέους είτε από μια κατάσταση που είναι γνωστή ως νόσος Peyronie. Αρχικά έχει σημασία να κάνετε μια σωστή μέτρηση πέους στο σπίτι σας.

Η φυσική καμπυλότητα συμβαίνει όταν οι δύο θάλαμοι του πέους αναπτύσσονται με διαφορετικούς ρυθμούς με την πάροδο των ετών, με αποτέλεσμα να κάμπτεται το πέος προς τον πιο αργά αναπτυσσόμενο θάλαμο.

Δεν υπάρχει τρόπος να προβλεφθεί και να αποτραπεί μια τέτοια φυσική τάση ανάπτυξης, αν και μπορεί να διορθωθεί όποτε το επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος.

Ωστόσο, οι περισσότεροι άνδρες των οποίων τα πέη είναι λυγισμένα αρνούνται να αναζητήσουν τη θεραπεία που είναι εύκολα προσβάσιμη και προτιμούν να το ρισκάρουν με την καλοσύνη των γυναικών.

Η νόσος Peyronie είναι μια πάθηση που πήρε το όνομά της από τον Francois de la Peyronie, χειρουργό του Λουδοβίκου XIV της Γαλλίας, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που περιέγραψε μια θεραπεία το 1743.

Ενώ η αιτία αυτής της νόσου δεν είναι καλά κατανοητή, ο μηχανισμός της είναι απολύτως σαφής. Η «tunica albuginea» είναι το σκληρό στρώμα συνδετικού ιστού που περιέχει τα σφουγγαράκια Corpora Cavernosa. Για άγνωστους λόγους, στην tunica albuginea αρχίζει να σχηματίζεται ουλώδης ιστός, ο οποίος εμποδίζει τη φυσιολογική διαστολή του πέους κατά τη διάρκεια της στύσης και, με την πάροδο του χρόνου, λυγίζει το πέος προς τη μία ή την άλλη πλευρά.

Η νόσος Peyronie είναι μια πάθηση που επηρεάζει το πέος, προκαλώντας την ανώμαλη κάμψη ή καμπυλότητα κατά τη διάρκεια της στύσης. Μπορεί να είναι πηγή αγωνίας για τους άνδρες, καθώς και να επηρεάσει τη σεξουαλική τους απόδοση. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμες θεραπείες για αυτήν την πάθηση.

Οι Επιλογές Σας

Ο απόλυτα φυσικός τρόπος για την ευθυγράμμιση του πέους είναι η χρήση ασκήσεων πέους. Τα προγράμματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης του πέους προσφέρουν ασκήσεις που μπορούν να διασπάσουν τον ουλώδη ιστό και να βοηθήσουν στην αναστροφή της καμπύλης. Το Jelqing είναι μια τέτοια άσκηση πέους που έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Ένας άλλος καλός τρόπος αντιμετώπισης ενός κυρτού πέους είναι η χρήση μιας συσκευής έλξης. Η συνεχής έλξη της συσκευής έλξης είναι βέβαιο ότι θα χαλαρώσει την tunica albuginea και θα ισιώσει το πέος.

Στην πραγματικότητα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε και τις δύο αυτές τεχνικές ισιώματος του πέους με ταυτόχρονη χρήση του Rhino Gold Gel. Αυτό θα επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, αν και πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι κανένα θαύμα δεν πρόκειται να συμβεί μέσα σε μια νύχτα.

Ο ουλώδης ιστός χρειάστηκε πολύ χρόνο για να σχηματιστεί και δεν πρόκειται να φύγει γρήγορα. Αυτό που χρειάζεστε είναι υπομονή και επιμονή, τα δύο εργαλεία που θα σας οδηγήσουν στο στόχο σας. Ασκηθείτε και φορέστε τη συσκευή έλξης καθημερινά και θα δείτε την κάμψη να εξαφανίζεται σιγά-σιγά.


  1. Penile Curvature | Cleveland Clinic
  2. Penile Curvature (Peyronie’s Disease) | NIDDK

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top