Ο Σωστός Τρόπος Για Να Μετρήσετε Το Πέος Σας

Η μέτρηση του πέους σας είναι ένα από τα πολλά πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν ή να εμποδίσουν μια επιτυχημένη εμπειρία μεγέθυνσης πέους. Θα μπορούσε κανείς σχεδόν να το συγκρίνει με μια καλή εκπομπή στην τηλεόραση.

Ο Σωστός Τρόπος Για Να Μετρήσετε Το Πέος Σας

Εάν προγραμματίζεται πολύ συχνά, χάνει την πολύτιμη αξία της σπανιότητας. Εάν προβάλλεται μία φορά το μήνα χωρίς επαναλήψεις, οι άνθρωποι χάνουν το ενδιαφέρον τους και προχωρούν σε κάτι νέο.

Καμία από αυτές τις προσεγγίσεις δεν είναι επιθυμητή και ο σοφός χρήστης προϊόντων μεγέθυνσης πέους σύντομα μαθαίνει πώς να αποφεύγει να αρπάζει τον χάρακα πολύ συχνά και μαθαίνει επίσης πώς να διατηρεί το δικό του ενδιαφέρον εστιασμένο στη διαδικασία της μεγέθυνσης με το Rhino Gold Gel χωρίς την ανάγκη συχνών μετρήσεων.

Βούληση Για Εξέλιξη Στο Μέγεθος Πέους

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι η συχνή μέτρηση μπορεί να καταστρέψει την εστίαση και τη θέληση για συνέχιση. Το πέος χρειάζεται χρόνο για να ανταποκριθεί στην τεχνική διεύρυνσης και οι συχνές μετρήσεις είναι απίθανο να δείξουν σημαντικά κέρδη.

Χρειάζονται μερικές εβδομάδες χρήσης του Rhino Gold Gel για να προστεθεί ένα εκατοστό στο πέος, οπότε η εβδομαδιαία μέτρηση δεν είναι καλή ιδέα. Η μέτρηση του πέους είναι πάντα λίγο δύσκολη και ένας έμπειρος καταναλωτής πρέπει να γνωρίζει όλα τα κόλπα προκειμένου να έχει μια ακριβή ιδέα για την επίδραση της προσπάθειας διόγκωσης στο ίδιο το πέος.

Ο Βασικός Κανόνας Της Σωστής Μέτρησης Είναι Η Συνέπεια

Πρέπει να βάζετε το ένα άκρο του χάρακα στο ίδιο σημείο ξανά και ξανά, προκειμένου να δείτε την ακριβή τιμή του μήκους και της περιμέτρου που κέρδισε το πέος σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συνιστώμενη τεχνική μέτρησης είναι αυτή που είναι γνωστή ως «χαλαρό/σε στύση μήκος μέχρι το κόκαλο». Ο λόγος για τον οποίο ονομάζεται έτσι είναι επειδή ο χάρακας τοποθετείται κατά μήκος της πλευράς του πέους και πιέζεται λίγο στο ηβικό οστό. Το οστό χρησιμεύει για να παρέχει το πολύ σταθερό σημείο που συζητήσαμε, ανεξάρτητα από τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν το μέγεθος του πέους.

Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη σεξουαλική διάθεση. Οι άνδρες που πάσχουν από χαμηλή τεστοστερόνη μπορεί να παρουσιάσουν μειωμένη λίμπιντο, στυτική δυσλειτουργία και δυσκολία να επιτύχουν οργασμό. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμες θεραπείες που βοηθούν στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης και στην αποκατάσταση της σεξουαλικής διάθεσης.

Γιατί Να Ακολουθήσετε Αυτή Την Μέθοδο Μέτρησης Πέους

Όπως πιθανώς γνωρίζετε ήδη, το πέος είναι μια ευαίσθητη μάζα ιστού μέσω της οποίας κυκλοφορεί πολύ αίμα. Συρρικνώνεται όταν κάνει κρύο και διαστέλλεται λίγο στη ζέστη. Τα στενά παντελόνια το κρατούν συρρικνωμένο, ενώ το πρωινό τρέξιμο είναι πιθανό να το διογκώσει, καθώς θέτει σε κίνηση ολόκληρο το καρδιαγγειακό σύστημα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να μετράτε το μήκος σας από το οστό και όχι από το λιπώδες στρώμα που το καλύπτει. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις δύο τεχνικές μέτρησης και να βάλετε και τα δύο αποτελέσματα στο ημερολόγιό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρετε πόσο μακρύ είναι πραγματικά το πέος σας και πόσο από αυτό μπορεί να φανεί πάνω από το λιπώδες μαξιλάρι.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι κάθε στρώμα λίπους που προστίθεται στο μαξιλάρι θα μειώσει το μέγεθος του πέους και θα το κάνει να φαίνεται μικρότερο. Αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές η προσεγμένη διατροφή και η απώλεια λίγου βάρους μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός επιτυχημένου προγράμματος αύξησης πέους και μιας απόλυτης αποτυχίας.

Δεν έχει πραγματικά σημασία αν το πέος σας έχει προσθέσει ένα εκατοστό κατά τη διάρκεια χρήσης Rhino Gold Gel ενός μήνα, ή αν το λιπώδες μαξιλάρι σας πήρε επιπλέον μισό εκατοστό. Η ταυτόχρονη χρήση και των δύο τεχνικών μέτρησης μπορεί να σας υποδείξει πού βρίσκεται το πραγματικό πρόβλημα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top