Στύση: Η Επίτευξη Και Η Διατήρηση Κατά Το Σεξ

Στύση: Η Επίτευξη Και Η Διατήρηση Κατά Το Σεξ

Η ανικανότητα αναφέρεται συχνά ως στυτική δυσλειτουργία και είναι η αδυναμία ενός άνδρα να αποκτήσει ή να διατηρήσει μια στύση κατά τη διείσδυση μέχρι την εκσπερμάτιση. Μερικές φορές περιλαμβάνει την έλλειψη ή τη μειωμένη αίσθηση σεξουαλικής διέγερσης, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε απώλεια της στύσης. Η χρήση του Rhino Gold Gel μπορεί να κάνει απίστευτα μεγάλη διαφορά.

Στύση Στην Ερωτική Πράξη

Προκειμένου ένας άνδρας να αποκτήσει στύση συνειδητά, πρέπει να διεγείρεται επαρκώς από ένα ή περισσότερα είδη ερεθισμάτων. Το ερέθισμα μπορεί να είναι σωματικό ή ψυχολογικό ή και τα δύο.

Για παράδειγμα, το ερέθισμα μπορεί να είναι αυτό που βλέπει ή αισθάνεται ή ακόμη και ακούει από τη σύντροφό του. Μπορεί να είναι η φαντασία του που παράγει σκέψεις και εικόνες σεξουαλικής φύσης. Μπορεί να είναι και συχνά είναι ένας συνδυασμός των δύο.

Ακούσιες Στύσεις

Όλοι οι άνδρες βιώνουν αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί «ακούσια» στύση. Αυτό συμβαίνει όταν ο άνδρας δεν επιδιώκει συνειδητά να έχει στύση, αλλά παρόλα αυτά την έχει. Σημειώστε ότι αυτό δεν αφορά το Rhino Gold Gel

Η πιο συνηθισμένη στιγμή που ένας άνδρας βιώνει ακούσια στύση είναι όταν ξυπνάει το πρωί και πριν αδειάσει την ουροδόχο κύστη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η κύστη γεμίζει και ασκεί πίεση στον αδένα του προστάτη. Η διέγερση του προστάτη αδένα οδηγεί συχνά σε στύση.

Μπορεί να υπάρχουν και άλλες στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας κατά τις οποίες ένας άνδρας μπορεί να βιώσει την εμπειρία να έχει στύση, η οποία δεν είναι της επιλογής του. Ορισμένες φορές ένας άνδρας θα έλκεται σεξουαλικά από ένα άλλο άτομο που συναντά, δεν θα θέλει να έχει στύση, αλλά επειδή διεγείρεται σεξουαλικά θα βιώσει στύση.

Πώς Το Σώμα Αποκτά Στύση;

Τρεις θάλαμοι περιέχονται στο πέος. Κατά τη διάρκεια μιας στύσης αυτοί οι θάλαμοι γεμίζουν με αίμα κάνοντας το πέος σκληρό και σε στύση. Για τους περισσότερους άνδρες η περίμετρος και το μήκος του πέους αυξάνονται κατά τη διάρκεια της στύσης.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης (σωματικής ή φανταστικής) ή της ακούσιας διέγερσης, ο εγκέφαλος στέλνει ένα σήμα για τη διόγκωση του πέους και η πίεση του αίματος στο σώμα αυξάνεται. Οι τρεις θάλαμοι γεμίζουν με αίμα και το πέος σκληραίνει. Διαβάστε εδώ για τον σωστό τρόπο να μετρήσετε το πέος σας.

Όσο ο εγκέφαλος βιώνει ή ερμηνεύει αυτό που αντιλαμβάνεται ως σεξουαλική διέγερση, το πέος παραμένει διογκωμένο και το αίμα εμποδίζεται να διαφύγει από το πέος από τους τοπικούς μύες.

Είναι ενδιαφέρον ότι στο σώμα είτε το παρασυμπαθητικό είτε το συμπαθητικό νευρικό σύστημα είναι σε υπεροχή στο σώμα σε κάθε χρονική στιγμή. Για μια επιτυχημένη στύση τα δύο συστήματα βρίσκονται σε ισορροπία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αν ένας άνδρας βιώνει άγχος κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης μπορεί να ανατρέψει την ισορροπία μεταξύ του παρασυμπαθητικού ή του συμπαθητικού νευρικού συστήματος και να οδηγήσει σε ανικανότητα.

Η Ψυχολογία Πίσω Από Μια Επιτυχημένη Στύση Και Την Ερωτική Διάθεση

Η σημασία της ψυχολογικής ευεξίας είναι καθοριστική για την ανδρική σεξουαλική υγεία, αναδεικνύοντας την άμεση επίδραση που έχουν οι ψυχολογικοί παράγοντες, όπως το άγχος, η κατάθλιψη και η αυτοεκτίμηση, στη σεξουαλική λειτουργία και ικανοποίηση.

Το Rhino Gold Gel είναι φυσική επιλογή για την ενίσχυση της σεξουαλικής ευεξίας με βάση την ανάγκη για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που συνδυάζει τη σωματική με την ψυχική υγεία.

Ψυχολογικοί παράγοντες όπως το άγχος, η κατάθλιψη και η χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορούν να έχουν άμεση επίδραση στη σεξουαλική επιθυμία και απόδοση.

Προτείνονται στρατηγικές ενίσχυσης της ψυχολογικής ευεξίας, όπως η σωματική άσκηση, υγιεινή διατροφή, ψυχοθεραπεία, και η ανάπτυξη κοινωνικών δεσμών, ενισχύοντας έτσι την συνολική ευεξία και βελτιώνοντας την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.

Συνοψίζοντας, ανικανότητα ή στυτική δυσλειτουργία είναι η απώλεια ή η έλλειψη μιας διαρκούς στύσης μέχρι την εκσπερμάτιση. Συχνά η στύση χάνεται λίγο πριν ή κατά τη διείσδυση. Σημαντικό ρόλο βέβαια παίζει η ηλικία και το αν χρησιμοποιείται το Rhino Gold Gel.

Ο Ρόλος Της Φυσικής Κατάστασης

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η άσκηση βοηθά στην αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας και στην ενδυνάμωση της στυτικής λειτουργίας στους άνδρες, μέσω της βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος σε όλο το σώμα, και ειδικότερα στην περιοχή της λεκάνης.

Αυτό δεν μόνο ενισχύει τη σεξουαλική απόδοση αλλά και συμβάλλει στην πρόληψη σεξουαλικών δυσλειτουργιών, προσφέροντας μια πιο υγιή και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Η σωματική δραστηριότητα επιδρά ευεργετικά και στην ορμονική ισορροπία, παρέχοντας άλλη μια διάσταση υποστήριξης στη σεξουαλική λειτουργία.

Η άσκηση μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης, της κύριας ανδρικής σεξουαλικής ορμόνης, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη σεξουαλική επιθυμία και τη στυτική λειτουργία. Αυτή η ορμονική βελτίωση συμβάλλει σε μια πιο δυναμική και ενεργητική σεξουαλική ζωή, ενισχύοντας την ψυχολογική και σωματική σύνδεση μεταξύ των συντρόφων.


  1. You can enjoy sex with erectile dysfunction. Here’s how – ABC
  2. Is It Normal to Get Erections? (for Teens) – Nemours KidsHealth
  3. Blood supply to the penis during an erection – MyHealth Records

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top